verhnyaya_shapka.jpg


 

Демонтаж покриттів

Дивитися прайс >>


Підлогове покриття, як і будь-які інші речі в цьому світі, з часом втрачає свої позитивні властивості, набуває негативні характеристики і піддається заміні. Це неминучість, яку не можна уникнути. Справа в тому, що будь-яке підлогове покриття щодня піддається великих навантажень. Воно повинне витримувати вагу людей, їх ходіння у взутті. Навіть звичайне вологе прибирання негативно впливає на стан підлог. Тому після того, як ламінат або паркет здувається і втрачає свій зовнішній вигляд, а плитка починає відпадати, або ламатися, необхідно починати робити демонтаж покриттів.

Демонтаж покриттівЩо таке демонтаж покриттів і навіщо він взагалі потрібен? Демонтаж покриттів - це комплексна і багатоетапна процедура, яка передбачає послідовне виконання різних робіт з метою зруйнувати і прибрати всіх залишків старого настільного покриття. Дана процедура є необхідною в тих випадках, коли старі підлоги вже неможливо реконструювати і відремонтувати. Тому все, що залишається зробити - це повністю їх прибрати і встановити нове покриття для підлоги.

Як здійснюється демонтаж покриттів? Це необхідно знати для того, що не допустити серйозних помилок. Таким чином, демонтаж покриттів починається з етапу оцінювання ситуації і закінчується комплексним і повноцінним прибиранням. Оцінювання ситуації передбачає аналіз виду підлогового покриття, процесу його установки. Прибирання здійснюється вже безпосередньо після демонтажу покриттів. Вона включає в себе і викид старого матеріалу, і вологе прибирання приміщення. Сам процес демонтажу буде швидше і ефективніше, якщо звернутися до фахівців, які мають досвід і відповідну кваліфікацію.

Телефонуйте до компанії «Берлога», щоб за прийнятною ціною швидко і без зусиль зробити демонтаж покриттів!