verhnyaya_shapka.jpg


 

Послуги демонтажних робіт

Послуги демонтажних робітПослуги демонтажних робіт надає всім бажаючим компанія «Берлога-Строй» в Києві. У такі роботи входить повний знос стін, зняття підлоги, покриття стін, стелі, вікон. Ми не тільки демонтуємо старі стіни і двері, але ще і вивозимо після себе купи будсміття, і ретельно прибираємо після ремонту. Багато хто з киян хочуть переробити свою квартиру, іноді зносячи для цього стіну балкона, щоб розширити простір кімнати. Послуги демонтажних робіт - це дуже гучна справа, особливо для сусідів нижніх поверхів. Але ми зробимо все максимально тихо і акуратно, щоб не порушити спокій людей, які поруч живуть.

Капітальні ремонтні роботи в квартирі майже завжди супроводжуються невдоволенням і скаргами сусідів. Але ми зробимо все так, що Ваші сусіди не будуть ні про що здогадуватися. Послуги демонтажних робіт проходять в спокійній обстановці, вмілими майстрами, тому, Ваші сусіди знизу не будуть на Вас скаржитися.

У житті кожної людини приходить такий момент, коли потрібно зробити ремонт. Іноді мешканців квартири не влаштовує планування, і тоді вони замовляють послуги демонтажних робіт, під час яких валяться стіни або вибиваються додаткові двері, і часто змінюється покриття для підлоги. «Берлога-Строй» - це ті фахівці, які виконають будь-які роботи по демонтажу у Вашому будинку або квартирі дуже тихо і професійно. Послуги демонтажних робіт не принесуть ніяких незручностей Вам або іншим мешканцям, і, тим більше, не викличуть шквал обурення у Вашого сусіда. Напевно, до Вас поставляться з розумінням і не будуть Вас докоряти, адже ремонти відбуваються практично в кожній квартирі, і Ви - не виняток.

Замовляйте професійні послуги демонтажних робіт у компанії «Берлога-Строй». Виконаємо свердління і різання алмазом і багато іншого!