verhnyaya_shapka.jpg


 

Замовити демонтажні роботи

Замовити демонтажні роботиЗамовити демонтажні роботи в Києві можна у компанії «Берлога-Строй». Ця компанія з незвичайною назвою зможе провести у Вашій квартирі серйозні роботи, які повністю змінять планування і вигляд Вашої квартири. Знесення стіни, стелі, зняття паркету, винос дверей і вікон - все це ми пропонуємо зробити нашим замовникам недорого. У нас є такі послуги, як різання алмазом, а також ми допоможемо Вам винести всі габаритні речі при переїздах офісів або квартир. Сьогодні демонтаж - справа звична, ми часто можемо бачити працівників в спеціальних касках і з буром в руці, які «розколюють» асфальт на частині і прибирають його. Замовити демонтажні роботи такого плану також можна у «Берлога-Строй».

Краще не довіряти такого роду роботи своїм друзям або знайомим, так як це досить складна робота, при якій дуже необхідні знання та сила. Замовити демонтажні роботи слід у організації, яка зробила не один успішний демонтаж або знесення.

Нас викликають в тому випадку, якщо квартиру планують переобладнати, змінити план споруди, або ж якщо потрібна різка по бетону або допомога в переїзді офісу. Хочете, ми Вам надамо послуги з виносу стін, різання по бетону, демонтаж труб, цегельних будівель? У нас дуже просто замовити демонтажні роботи, зателефонувавши за телефонами або залишивши повідомлення з сайту. Вам швидко дадуть відповідь, і Ви зможете домовитися конкретніше про час приїзду нашої бригади. Ваші сусіди не будуть на Вас скаржитися через гуркіт або надзвичайний шум. Наші бурильні установки не роблять такого шуму, який чути на два поверхи нижче. Хочете замовити демонтажні роботи у компанії, яка зробить все красиво і тихо?

«Берлога-Строй» - це та бригада, якій під силу будь-яка важка робота з буріння. Саме у нас можна замовити демонтажні роботи, по-перше, вигідно, а по-друге, професійно.