verhnyaya_shapka.jpg


Демонтаж стіни будинку

Демонтаж стіни будинкуДемонтаж стіни будинку відбувається в тих випадках, коли потрібно розширити приміщення, або ж коли стіна реконструюється. Така робота вимагає спеціального устаткування і дозволу на знесення. Наприклад, щоб зробити демонтаж стін в квартирі, потрібно отримати спеціальний дозвіл на перепланування. Якщо у Вас приватне помешкання, склад або цех, Вам буде набагато простіше замовити у нас таку послугу.

Компанія "Нокас" зробить демонтаж стіни будинку при будь-яких умовах і складнощах. У нас є міцні інструменти і свої методи, які допомагають досягти результату без жахливого шуму і гуркоту.

Ми зможемо зробити демонтаж стіни будинку або в квартирі, якщо в цьому є така потреба. Якщо Вам дозволили перепланування в квартирі, Ви можете замовити і оплатити роботи по демонтажу у нашій компанії. Вас не влаштовує ширина приміщення, в якому Ви живете або працюєте? Вашим співробітникам тісно і Ви хочете розширитися?


Демонтаж стіни будинку проводиться в тих приміщеннях, які належать приватній особі або бізнесу. Тоді можна проводити роботу по розвалу стін і інші роботи по знесенню і руйнуванню приміщення. Дізнайтеся, які умови у нашій компанії і яка вартість наших послуг. Ми впевнені, що таких розцінок просто не знайти в Києві.

Цікавить демонтаж стіни будинку? Ви запланували реконструкцію, відбудову старої стіни? Якщо стіна вже руйнуватися, потрібно розвалити її повністю, а потім наново вибудувати, щоб уникнути обвалу і аварій.

"Нокас" приїде до Вас, щоб зробити демонтаж стіни будинку, штукатурки, сантехніки, електрики та іншого. Крім демонтажу, ми також вивеземо сміття і цеглини, які залишилися після цих робіт.