verhnyaya_shapka.jpg


 

Демонтаж несучої стіни

Демонтаж несучої стіниДемонтаж несучої стіни є дуже відповідальною справою, тому що від правильності цієї роботи залежить цілісність всього багатоповерхового будинку. Якщо Ви бажаєте довірити цю дуже складну і напружену роботу кому-небудь з професійних і досвідчених демонтажників, Вам варто подзвонити в "Нокас". Такі серйозні роботи ми виконуємо вже багато років і готові допомогти також і Вам.

Ви проживаєте в старому будинку і для капітального ремонту потрібен демонтаж несучої стіни? В такому випадку, Вам потрібно зараз же почати пошук професіоналів, які могли б взяти на себе таку серйозну відповідальність.


Ніколи не робіть такі серйозні роботи самостійно і не залучайте до них своїх недосвідчених родичів або друзів. Щоб уникнути руйнування інших об'єктів і стін Вашого будинку, нехай демонтаж несучої стіни виконають хлопці з "Нокас". Коли Вашими стінами займаються наші фахівці, Вам нема чого переживати за можливі наслідки.

Сьогодні в Інтернеті є безліч відео, які були зняті іншими будівельниками, коли виконувався демонтаж несучої стіни. У кожного свої рекомендації і своє бачення, а хтось взагалі не знає, що таке несуча стіна і що з нею робити. Але все ж, якщо потрібен екстрений демонтаж несучої стіни, звертайтеся тільки до працюючих в цій сфері працівникам.

Ми можемо запропонувати Вам свої послуги з демонтажних робіт і по ремонтної частини. Затіяли капітальний вид ремонту? У Вас є дозвіл проводити демонтаж несучої стіни? Тоді Вам слід якомога швидше визначитися, з якою компанією Ви хочете співпрацювати.

Пропозиція "Нокас" не залишить Вас байдужими або незадоволеними. Доручіть демонтаж несучої стіни саме нам.