verhnyaya_shapka.jpg


 

Демонтаж плитки ціна

Демонтаж плитки ціна

Практично будь-який ремонт починається з демонтажних робіт. Тобто, для того щоб побудувати нове, потрібно спочатку знести старе. Це може бути підлогове або настінне покриття, сантехніка, двері, перегородки і багато іншого. Так, наприклад, демонтаж плитки (ціна), який здається на перший погляд цілком тривіальної роботою, має досить багато особливостей і підводних каменів, які слід враховувати. Саме тому багато хто і не ризикують займатися цим самостійно, а довіряють фахівцям демонтаж плитки. Ціна на послуги буде відрізнятися в залежності від складності роботи, вимог, що пред'являються замовникам, розцінок самих фахівців, а також, звичайно, від площі плиткового покриття.

Залежно від способу кріплення плитки до поверхні фахівцями визначається спосіб її зняття. Так, наприклад, щоб зняти плитку, яка кріпилася за допомогою клею, знадобиться докласти набагато менше зусиль, ніж для демонтажу плитки (ціна буде варіюватися), яка лежала на цементному розчині. Максимальне число зусиль необхідно буде докласти для того, щоб зняти дорогу плитку, якою уготовано вторинне використання. Всі ці та інші нюанси слід обов'язково врахувати, перш ніж проводити демонтаж плитки. Ціна тут (при виборі фахівців) не завжди повинна грати першорядну роль. Важливо також і якість виконуваної роботи.

Вам знадобився демонтаж плитки? Ціна, терміни і якість послуг приємно порадують, якщо звернутися в компанію «Берлога».

Ми спеціалізуємося на виконанні демонтажних роботах будь-якої складності і маємо для цього необхідний досвід, знання та інструменти. Крім того, пропонуємо досить доступну ціну на демонтаж плитки та інші роботи. Будемо раді Вам допомогти!