verhnyaya_shapka.jpg


 

Алмазна різка по бетону ціна

Будівництво нової будівлі, перепланування старої, капітальні ремонтні роботи часто вимагають руйнування частини стінних перегородок або прорізу в них функціональних отворів. У цьому випадку найкращим варіантом буде алмазне різання по бетону ціна якої, перш за все, залежить від обсягу та складності роботи. Алмазна різка дозволяє швидко і акуратно видалити непотрібну частину стіни. При використанні алмазного інструменту розріз виходить ідеально рівним, без гострих кутів і сколів. Алмазна різка по бетону (ціна) - це новий метод в будівництві, а точніше в демонтажі бетонних споруд. Цей спосіб різання набагато ефективніше, ніж багато інших. Алмазна різка виробляє набагато менше шуму і будівельного сміття, ніж відбійний молоток і перфоратор. Це відмінне рішення, якщо потрібно без зайвого шуму, пилу, уламків вирізати в стіні отвір, демонтувати фундамент або сформувати в бетонній конструкції нішу.

Алмазна різка по бетону цінаЦіна алмазного різання по бетону буде відрізнятися, якщо звернутися з цим питанням в різні підприємства. У різних компаніях для такого способу різання використовується також різне устаткування. Ідеальний варіант - коли фахівець з різання має відразу декількома видами обладнання. Це дозволить йому зробити необхідну роботу гранично якісно. Алмазна різка по бетону (ціна може бути різною) здійснюється за допомогою дискових і ланцюгових бензорізів, ручних шліфмашинок з можливістю зміни дисків, пил, нарізувачів швів та інших машин. Таке обладнання оснащується ріжучими елементами з алмазними сегментами, які не створюють зайвих вібрацій, скреготу, шуму і тріщин в бетоні.

Компанією «Берлога» здійснюється професійне алмазне різання по бетону, ціна якої напевно сподобається багатьом.

Ціна алмазного різання по бетону розраховується виходячи з площі стіни, що підлягає демонтажу. На вартість впливатиме також матеріал стінний перегородки та її товщина. Для попереднього розрахунку вартості телефонуйте нашим менеджерам.