verhnyaya_shapka.jpg


 

Демонтаж стін розцінки

Демонтаж стін розцінкиДемонтаж стін (розцінки) проводиться в тих приміщеннях, які мають на це спеціальний дозвіл від власників будівлі. Якщо стіна стара і її потрібно відбудовувати заново, її демонтаж варто замовити у професійній компанії. Ми зробили не один такий демонтаж по Києву і області, тому, можемо з упевненістю заявити, що "Нокас" - це компанія з багаторічним стажем роботи в будівництві і демонтажних роботах.

Потрібен демонтаж стін (розцінки) в квартирі, будинку, виробничих приміщеннях? Вам потрібно замовити таку послугу у "Нокас", так як тільки ми можемо зробити демонтажні роботи безшумно і чисто.


Багато людей уявляють демонтаж стін (розцінки) як щось дуже складне і дуже гучне. Цей процес дійсно гучний, але ми маємо кілька своїх прийомів, застосовуючи які, наші майстри практично не шумлять під час знесення стіни. Для нас це настільки звична робота, що час таких робіт не затягнеться на кілька днів, але максимум на пару годин.


Якщо Вам потрібен демонтаж стін (розцінки), але Ви боїтеся гучного шуму і багато сміття, радимо Вам замовити послугу демонтажу саме у "Нокас", і Ваш страх буде марний. Ми робимо все чисто і по максимуму тихо. Коли ми починаємо робити роботу зі знесення стіни, сусіди в будинку не скаржаться на надзвичайний шум і буріння.

Вам не варто боятися невдоволення від сусідів, багато сміття і безладу після демонтажу стін (розцінки). Ми зробимо все акуратно, і після себе залишимо тільки чисту підлогу.

"Нокас" - професіонали, які виконують демонтаж стін (розцінки) на вищому рівні.