verhnyaya_shapka.jpg


 

Демонтаж цегляних перегородок

Демонтаж цегляних перегородокДемонтаж перегородок цегляних буває необхідний у випадках перепланування. Наприклад, Ви вирішили поєднати ванну з санвузлом або зробити з двох невеликих кімнат одну велику. Останнім часом великою популярністю користуються квартири-студії. В такому випадку, також знадобитися демонтаж цегляних перегородок, що розділяють кухню від кімнати. Демонтувати можливо знадобитися і частину перегородки (наприклад, якщо потрібно встановити нові двері).

Демонтаж цегляних перегородок можна здійснювати як самостійно, якщо є необхідні навички та інструменти, так і скориставшись допомогою фахівців. Це досить пильна робота, тому далеко не кожен бажає займатися цим самостійно, вважаючи за краще доручити демонтаж майстрам. На сьогодні демонтажними роботами займається достатня кількість компаній, що дозволяє вільно скористатися послугами однієї з них.

Якщо Вам потрібен демонтаж цегляних перегородок, то звертайтеся в компанію «Берлога».

Слід знати, що демонтувати перегородки без дозвільної документації можна лише ті, які не несуть навантаження від конструкції будівлі, тобто не є несучими. У будь-якому випадку, краще перед роботами проконсультуватися з фахівцями.

Скориставшись послугами нашої компанії, Ви отримаєте професійну допомогу фахівців з багаторічним досвідом. Ми володіємо всіма необхідними знаннями, а також тонкощами технологій, які дозволяють ефективно здійснювати демонтаж цегляних перегородок в короткі терміни.

Довірте демонтаж цегляних перегородок нам, якщо хочете отримати якісну роботу, ціна якої Вас приємно здивує.