verhnyaya_shapka.jpg


 

Демонтаж стін під ключ

Демонтаж стін під ключУ нових будинках мешканці довго вибирають, що зробити зі своїм житлом, вирішуються самостійно зайнятися ремонтом і в підсумку це затягується на довгі роки. Позбавтеся від будівельного сміття і зайвих стін - розширюйте горизонти і житлові метри з компанією «Noka S», замовляйте демонтаж зайвих стін під ключ і заселяють відразу після закінчення робіт.

Секрет якісного і довговічного результату нашої роботи полягає не тільки в професійному досвіді, але також і в тому, що ми використовуємо сучасне обладнання. В рамках демонтажу стін під ключ ми намагаємося не пошкодити покриття підлоги і утилізуємо будівельне сміття негайно.

Демонтаж стін під ключ може здатися витратним заняттям, але в деяких ситуаціях він необхідний. Житло на сьогоднішній день в Україні стоїть дуже дорого, а незручності життя в старому будинку необхідно виправляти якнайшвидше.

Ви можете ознайомитися з повним переліком послуг, які можна замовити. Крім повномасштабного капітального ремонту і демонтажу стіни під ключ можлива звичайна поклейка шпалер, монтаж і демонтаж вікон і дверей, установка нової плитки та інше. Також ми оновлюємо інформацію про вартість наших послуг. Ціни в чому залежать від Ваших запитів і складності виконання того ж демонтажу на стінах під ключ, але ми завжди можемо знайти компроміс між якістю і ціною під ключ капітального ремонту.

Наша команда досвідчених фахівців надає можливість забути про будівельного пилу і прогулянках між рулонами шпалер. Зателефонуйте нам, щоб швидше ми могли взятися за демонтаж стін під ключ. Капітальний ремонт буде проведений відповідно до побажань замовника. Щоб обговорити деталі, просто зв'яжіться з нами по телефону, номер якого вказаний на офіційному сайті нашої компанії.