verhnyaya_shapka.jpg


 

Алмазна різка

Якщо Ви бажаєте приступити до кардинальної ремонту та перепланування квартири, але не знаєте, як це зробити максимально безшумно, пропонуємо Вам скористатися алмазною різкою по бетону в Києві. Такий спосіб значно знизить шум від роботи з бетоном, і, на відміну від перфоратора, різка відбувається набагато акуратніше і тихіше.

Якщо Ви бажаєте скористатися послугою «Алмазна різка», радимо Вам зателефонувати в компанію «Берлога-Строй», і Ви переконаєтеся, що маєте справу з професіоналами. Ми пропонуємо весь спектр ремонтно-монтажних робіт як на житлових, так і не житлових об'єктах.

Алмазна різкаВ наші дні алмазна різка є найпопулярнішою серед будівельників і ремонтних майстрів. За допомогою певного інструменту Ви зможете прорізати товстий шар бетону без клубу пилу і гучного шуму на п'ять поверхів вище Вас. Це найкращий спосіб вирізати дверні отвори і арки в квартирі, офісі та в інших приміщеннях. Зріз залишається рівним і не вимагає додаткової обробки, крім косметичного нанесення розчину і шпалер.

Що собою являє алмазна різка, знає не кожен. Всім відомо, що алмазний камінь є найміцнішим і твердим мінералом на землі. І, щоб впоратися з важким завданням різки залізобетону, каменю та інших матеріалів, був винайдений інструмент з обертовим металевим диском, на краях якого є дрібні частинки алмазу. Завдяки цим частинкам, металевий диск має функцію тонкої пилки, яка здатна «пиляти» дуже тверді матеріали.

Крім того, алмазна різка по бетону зберігає первинний вигляд оброблюваної поверхні, і, на відміну від ударної сили перфоратора, не залишає тріщин або пошкоджень стіни. Це дуже зручно і практично, так як після різки не потрібно приступати до усуненням її наслідків.

Якщо Ви зібралися робити перепланування своєї квартири і потрібно виконати ряд тонких робіт, Вам потрібна алмазна різка, що здійснюється майстрами компанії «Берлога-Строй».