verhnyaya_shapka.jpg


 

Ремонт квартири вторинка ціна

Ремонт квартири вторинка цінаРемонт квартири «вторинка» (ціна) - це капітальний, або ж поверхневий ремонт з обробкою стінового і стельового покриття квартири, в якій до Вашої покупки вже жили люди, і можливо, пару десятків років. Якщо Ви вже вирішили купити квартиру, в якій вже жила якась сім'я, Вам обов'язково доведеться зробити хоч якийсь, але ремонт. Якщо в такому житлі зовсім не проводився ремонт, а стоїть ще стара обробка або старі шпалери, вікна та двері - Вам доведеться замовляти ремонтні та оздоблювальні роботи якомога швидше. Якщо житло купується у людей, які були літні, ремонт тим більше потрібен. Ремонт б/у квартири «вторинки» (ціна) - це звична для нас справа, так як ми часто оновлюємо таке житло після попередніх мешканців.

Ви заселяєтеся в б/у квартиру? Вам некомфортно в ній перебувати, через те, що там не зроблено хороший ремонт? Якщо квартира купується у похилого віку господарів, які не мали ні коштів, ні сил зробити гідний ремонт, то вона буде коштує трохи дешевше. Зараз таке житло дуже затребуване, так як ціни на нього значно нижчі. Купуєте старе житло без ремонту? Тоді замовте ремонт квартири «вторинка» (ціна) в «Берлога-Строй».

Вторинне або  б/у житло, квартира - це такий варіант житла, який підходить всім, хто не має великих коштів придбати квартиру в новобудовах міста. Найчастіше, додивившись стару бабусю або когось із родичів, діти отримують у спадок квартиру, однак, там потрібно все капітально переробляти. Потрібен ремонт квартири «вторинка» (ціна)? Тоді «Берлога-Строй» надасть Вам послуги переїзду, виносу стін і вікон, дверей, стелі та підлоги, а також вмонтує нові двері і вікна і навіть зробить ремонт. Ремонт квартири «вторинка» (ціна) - це одне з ремонтних напрямків нашої організації, послуги якого у нас часто замовляють.

«Берлога-Строй» зробить зі старої квартири таке житло, яке нічим не буде відрізнятися від новобудови. Ремонт квартири «вторинка» (ціна), замовлений у нас, порадує Вас і якістю, і вартістю.